Sarenza logo

Sarenza reviews en ervaringen

Sarenza reviews en ervaringen
140
Sarenza logo
Website
Sarenza
Categorie
Mode

Sarenza Beoordelingen

Ben je op zoek naar betrouwbare Sarenza beoordelingen? Zoek je naar de perfecte schoenen, dan biedt Sarenza jou een ruime keuze! Voordat je besluit een aankoop te doen, is het natuurlijk belangrijk om te weten dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Als klant verwacht je schoenen van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Ontdek daarom hier de ervaringen van eerdere klanten met Sarenza. Heb je zelf ervaringen met Sarenza? Deel ze dan hieronder en help andere klanten een weloverwogen keuze te maken voordat ze in zee gaan met Sarenza.

Ontdek Sarenza

Sinds de oprichting in 2005 in Frankrijk heeft Sarenza zich ontpopt tot de leidende online schoenenretailer in het land. Door succesvolle uitbreiding naar landen zoals Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Duitsland, en Nederland, heeft Sarenza een vooraanstaande marktpositie verworven. Actief in Nederland sinds maart 2011, omvat het assortiment nu meer dan 700 merken, 49.000 modellen en meer dan 400.000 paar schoenen op voorraad. Met meer dan 10 miljoen verkochte schoenen in heel Europa staat Sarenza sterk in de schoenenmarkt. Gevestigd in het modieuze hart van Parijs, straalt het bedrijf mode uit, iets wat duidelijk zichtbaar is in hun aanbod. Door samen te werken met schoenexperts en grote merken, biedt Sarenza voortdurend de nieuwste modetrends die in de bladen te zien zijn, plus unieke collecties van getalenteerde ontwerpers zoals Lise Lindvig en Sandie Jancovek.

Sarenza Gemak

Hoewel Sarenza een online retailer is, biedt het de voordelen van een fysieke winkel. Schoenen kunnen thuis worden gepast en indien nodig gratis worden teruggestuurd. Dit betekent dat je altijd profiteert van gratis verzending en moeiteloos gratis retourneren, mochten de schoenen niet bevallen. Bovendien wordt de terugbetaling snel, binnen 48 uur, verwerkt zodat je niet lang op je geld hoeft te wachten. Overweeg je om bij Sarenza te gaan shoppen? Vergeet dan niet je eigen ervaringen met Sarenza te delen. Zo help je anderen bij het maken van een geïnformeerd besluit.

Gerelateerde bedrijven
Oxxio logo
Oxxio
0 beoordelingen
10
Anode Energie logo
Anode Energie
0 beoordelingen
10
Vodafone logo
Vodafone
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Sarenza
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oxxio logo
Oxxio
0 beoordelingen
10
Anode Energie logo
Anode Energie
0 beoordelingen
10
Vodafone logo
Vodafone
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sarenza een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Sarenza. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Sarenza zouden bestellen.

In welke sectoren is Sarenza actief?

Sarenza is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb de beoordelingen van Sarenza goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Sarenza gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Sarenza geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Sarenza u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie