Reeleezee.nl logo

Reeleezee.nl reviews en ervaringen

Reeleezee.nl reviews en ervaringen
489
Reeleezee.nl logo
Website
Reeleezee.nl

Reviews en ervaringen Reeleezee

Ontdek hier de beoordelingen over Reeleezee, verzameld voor jouw gemak. Klanten die al eerder hebben gekozen voor een abonnement bij Reeleezee delen hier hun ervaringen. Lees hun reviews om te ontdekken of ze hun verwachtingen hebben waargemaakt, de kwaliteit van de abonnementen, en hun ervaringen met de klantenservice. Ga door deze beoordelingen heen voordat je besluit om een abonnement af te sluiten, om er verzekerd van te zijn dat Reeleezee een betrouwbare partner is.

Over Reeleezee

Opgericht in 2002 door Jan Jacobs en Wilko Stronks, was Reeleezee de eerste aanbieder van online boekhoudservices voor ondernemers in Nederland. Ondernemers willen hun kostbare tijd immers liever besteden aan het laten groeien van hun business dan aan boekhouding. Reeleezee biedt daarom niet alleen oplossingen aan ondernemers, maar ook aan accountants en boekhouders. Het bedrijf streeft naar het efficiënter, eenvoudiger en geautomatiseerd maken van boekhoudprocessen. Als onderdeel van Exact, een softwareontwikkelingsbedrijf, rust Reeleezee op vier belangrijke pijlers: innovatie, service, eenvoud en actualiteit. Klanten kunnen hier te allen tijde op vertrouwen.

Waarom kiezen voor Reeleezee

Het gebruiksvriendelijke software van Reeleezee, 'real easy', is zo ontworpen dat boekhouden eenvoudiger dan ooit is. Dit bereiken ze door intelligente functies, heldere communicatie en een gebruiksvriendelijke interface. Traditioneel wordt boekhouden gezien als complex en saai, maar Reeleezee verandert dit beeld met overzichtelijke schermen en kleurrijk onderscheiden mappen voor uitgaven, inkomsten en belastingen. Bovendien maakt de opzet, vergelijkbaar met bankafschriften, de software herkenbaar. Ook het vastleggen van facturen is vereenvoudigd met direct toepasbare boekingsbonnen. Dit leidt tot tijd- en kostenbesparingen. Door actief klantenfeedback te verzamelen en te implementeren, blijft Reeleezee hun software perfectioneren. Met drie diverse abonnementen, kostend 15, 30 of 60 euro per maand, biedt Reeleezee opties die passen bij verschillende bedrijfsgroottes.

Is Reeleezee betrouwbaar?

Twijfel je of Reeleezee bij je past? Ontdek het met de online demo of het gratis proefpakket, waarmee je de software 30 dagen kosteloos kunt uitproberen. Daarnaast zijn er diverse webinars beschikbaar die de belangrijkste functies, opstartprocedures en geavanceerde mogelijkheden uitleggen. Op de website vind je succesverhalen van tevreden ondernemers en op Trustpilot wordt Reeleezee beoordeeld met een 2,9, met de meerderheid van de beoordelingen in de categorie goed of uitstekend. Bezoek hun kantoor in Breukelen of volg Reeleezee op sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Als abonnee kun je eenvoudig een account opzetten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Reeleezee staat klaar om je te helpen. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur per telefoon of via e-mail. De website vermeldt niet de geschatte responstijd voor e-mails.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de diensten van Reeleezee? Deel je review over het afsluiten van een abonnement, de waarde voor je geld en je verdere contactervaringen. Jouw review helpt anderen om een geïnformeerde keuze te maken over of ze ook een dienst bij Reeleezee willen afnemen.

Reviews over Reeleezee.nl
Gerelateerde bedrijven
Anode Energie logo
Anode Energie
0 beoordelingen
10
Tele2 logo
Tele2
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Reeleezee.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Anode Energie logo
Anode Energie
0 beoordelingen
10
Tele2 logo
Tele2
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reeleezee.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Reeleezee.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Reeleezee.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Reeleezee.nl actief?

Reeleezee.nl is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals boekhouding en administratie.

Ik heb de beoordelingen van Reeleezee.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Reeleezee.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Reeleezee.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Reeleezee.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie