Qurrent logo

Qurrent reviews en ervaringen

Qurrent reviews en ervaringen
159
Qurrent logo
Website
Qurrent
Categorie
Energie aanbieders

Qurrent ervaringen

Ben je op zoek naar Qurrent ervaringen? Bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier wil je verzekerd zijn van betrouwbaarheid en uitmuntende service. Problemen onthullen vaak het ware gezicht van een bedrijf. Heb je ervaringen met Qurrent? Deel ze dan met anderen, zodat zij geïnformeerd een keuze kunnen maken. Zoek je naar ervaringen met Qurrent? Ontdek hier wat anderen zeggen en maak een goed geïnformeerde beslissing.

Over Qurrent

Opgericht in 2006, streeft Qurrent ernaar het energieverbruik van consumenten te minimaliseren, met focus op een groene, bewuste en zuinige energievoorziening. In plaats van te focussen op winst, zet Qurrent zich in voor duurzaamheid en energieneutraliteit. Je koopt groene energie direct in tegen de laagste prijs, zonder winstopslag, of kiest ervoor je eigen energie te genereren.

Zelf energie opwekken bij Qurrent

Qurrent zet zich actief in voor een duurzamere maatschappij, niet alleen door groene energie te leveren, maar ook door het bieden van de optie om zelf energie op te wekken. Overweeg zonnepanelen of een zonneboiler van Qurrent en draag bij aan een groener milieu, terwijl je ook nog eens op je uitgaven bespaart. Bij aankoop krijg je 21% btw terug en heb je totaal inzicht in je zelf opgewekte energie.

Qurrent Qbox

Om energie te kunnen besparen, moet je eerst je verbruik in kaart brengen. De Qurrent Qbox maakt dit mogelijk door je energieconsumptie nauwkeurig te monitoren. Zo zie je precies wat je verbruikt en hoe je dit kunt optimaliseren. Als je eigen energie opwekt, laat de Qbox ook de besparing zien.

Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
0 beoordelingen
10
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Qurrent
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
0 beoordelingen
10
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qurrent een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Qurrent. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Qurrent zouden bestellen.

In welke sectoren is Qurrent actief?

Qurrent is actief in de energie aanbieders.

Ik heb de beoordelingen van Qurrent goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Qurrent gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Qurrent geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Qurrent u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie