Kaspersky logo

Kaspersky reviews en ervaringen

Kaspersky reviews en ervaringen
1130
Kaspersky logo
Website
Kaspersky

Reviews en Ervaringen Kaspersky

Essentiële bescherming tegen virussen is cruciaal voor elk digitaal apparaat, waaronder computers en mobiele toestellen zoals telefoons en tablets. Het kiezen van een betrouwbare virusscanner is daarom essentieel voor de bescherming tegen externe aanvallen. Kaspersky, een betaalde virusscanner met een uitstekende reputatie, biedt deze essentiële beveiliging. Ontdek via verzamelde gebruikerservaringen waarom Kaspersky de juiste keuze is voor jouw veiligheidsbehoeften.

Over Kaspersky

Als specialist in cyberbeveiliging sinds 1997, staat Kaspersky wereldwijd in de top 4 van antivirussoftwares. Met meer dan 400 miljoen gebruikers en uitgebreide beveiligingsoplossingen voor zowel individuen als bedrijven, heeft Kaspersky een sterke aanwezigheid in 200 landen. Hun missie focust op het vertalen van eersteklas beveiligingsinformatie naar effectieve bescherming tegen zowel bestaande als nieuwe cyberdreigingen, met 35 kantoren wereldwijd.

Waarom kiezen voor Kaspersky

Kaspersky biedt bescherming voor computers en mobiele apparaten via drie verschillende pakketten. Het antiviruspakket beschermt essentieel tegen virussen en cryptocurrency mining-malware voor Windows. Het internetsecuritypakket biedt geavanceerde beveiliging tegen virussen, malware, online-tracking, oplichting en webcam-spionage voor PC, Mac en mobiel. Het total-securitypakket, ontworpen voor gezinnen, omvat 87 technologieën waaronder antivirus, anti-ransomware, passwordmanager, VPN en webcambescherming.

Is Kaspersky betrouwbaar?

Met een plaats in de top vier grootste anti-virussoftwarebedrijven ter wereld, staat Kaspersky bekend om zijn betrouwbare reputatie. Hun producten worden regelmatig getoetst door vooraanstaande onafhankelijke onderzoeksinstituten, waarbij Kaspersky in 86 onafhankelijke tests tot 2019, 64 keer als eerste eindigde en 70 keer in de top drie. In 2018 realiseerde het bedrijf een omzet van 726 miljoen dollar. Kaspersky biedt ook een gratis versie van Security Cloud aan, een online virusscanner voor PC en mobiele apparaten.

Klantenservice en klachten

Er is een telefonische hulplijn voor vragen over bestellingen, installatie of instellingen. De website biedt gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en een kenniscentrum. Vragen kunnen via e-mail gesteld worden of men kan een live chatgesprek starten. Klachten worden primair via e-mail behandeld. Online aankopen worden gedaan via de online winkel van Digital River, waarbij Kaspersky een 30 dagen geld-terug-garantie biedt.

Wil jij ook beoordelen?

Een betrouwbare beveiliging van computers is onontbeerlijk. Als toonaangevend bedrijf biedt Kaspersky de bescherming die je mogelijk nodig hebt. Lees de ervaringen en reviews van Kaspersky-gebruikers hier en draag bij door jouw ervaring te delen. Jouw review kan anderen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze voor de veiligheid van hun apparaten.

Reviews over Kaspersky
Gerelateerde bedrijven
Witgeld logo
Witgeld
0 beoordelingen
10
Atkins logo
Atkins
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Kaspersky
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Witgeld logo
Witgeld
0 beoordelingen
10
Atkins logo
Atkins
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kaspersky een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Kaspersky. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Kaspersky zouden bestellen.

In welke sectoren is Kaspersky actief?

Kaspersky is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals virusscanners en beveiliging.

Ik heb de beoordelingen van Kaspersky goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Kaspersky gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Kaspersky geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Kaspersky u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie