GDATA logo

GDATA reviews en ervaringen

GDATA reviews en ervaringen
1113

Reviews en Ervaringen GDATA

Het effectief beveiligen van je apparaten is cruciaal. Door het kiezen van de juiste software zorg je voor een grondige bescherming. Het grote aanbod in databeveiliging kan de keuze echter bemoeilijken. Daarom lichten we GDATA uit - een expert in het veld. Ontdek wat GDATA te bieden heeft en leer over hun betrouwbaarheid en servicekwaliteit door ervaringen van gebruikers.

Over GDATA

GDATA, met roots in Duitsland sinds 1985, specialiseert zich in beveiligingssoftware. Bekend als pionier in antivirusoplossingen, heeft het bedrijf zich ook gewaagd aan spraakherkenning en -synthese technologieën. GDATA gebruikt scan-engines in hun producten, die voorheen door Avast en Bitdefender werden ontwikkeld, maar lanceerde in 2014 hun eigen CloseGap technologie. Verder heeft GDATA Secure Chat, een berichtenapp met Signal Protocol, geïntroduceerd in 2015, en blijft het innoveren voor een veiligere toekomst. Hun diensten zijn wereldwijd beschikbaar.

Waarom kiezen voor GDATA

GDATA biedt een uitgebreid assortiment aan producten om je apparaten te beschermen, voortdurend geoptimaliseerd sinds 1987. Moderne technologieën en een Security Awareness Training voor veiliger online gedrag, ondersteund door een team van experts, biedt bescherming op alle fronten. Hun diensten zijn bedoeld voor individuele gebruikers en bedrijven van elke omvang. Producten variëren van Next Gen-gebaseerde beveiliging voor Mac en Windows tot Internet Security en Mobile Internet Security voor on-the-go bescherming.

Is GDATA betrouwbaar?

GDATA staat bekend om zijn betrouwbaarheid, bewezen door de positieve ervaringen van zowel bedrijven als individuele gebruikers. Het voorkomt dagelijks 600.000 schadelijke aanvallen en heeft in 2017 voor 143 miljard euro aan schade vermeden dankzij zijn geavanceerde technologieën. Met 35 jaar ervaring en een toegewijd team, blijft GDATA voortbouwen aan een veiligere digitale omgeving.

Klantenservice en klachten

Met een team van specialisten garandeert GDATA een snelle oplossing voor alle beveiligingsvragen. Heb je een vraag of wil je een klacht indienen? Raadpleeg eerst de veelgestelde vragen of maak gebruik van het contactformulier voor een snelle afhandeling. GDATA is ook telefonisch, per e-mail, en via sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, en YouTube bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met GDATA's producten en ben je tevreden? Deel je beoordeling en help anderen die op zoek zijn naar betrouwbare cyberbeveiliging. Jouw feedback is waardevol voor toekomstige gebruikers.

Reviews over GDATA
Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over GDATA
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GDATA een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over GDATA. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij GDATA zouden bestellen.

In welke sectoren is GDATA actief?

GDATA is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals virusscanners en beveiliging.

Ik heb de beoordelingen van GDATA goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van GDATA gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of GDATA geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van GDATA u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie