Exact Online logo

Exact Online reviews en ervaringen

Exact Online reviews en ervaringen
318
Exact Online logo
Website
Exact Online

Reviews en Ervaringen met Exact Online

Ontdek hoe Exact Online, de online boekhoudoplossing van Exact, door ondernemers wordt ervaren. Als je op zoek bent naar een Software as a Service (SaaS) oplossing die altijd en overal beschikbaar is, dan is Exact Online wellicht interessant voor je. Verkrijg inzichten van andere gebruikers over het gebruiksgemak, het beheren van administratie op afstand, en de opties voor samenwerking met boekhouders of accountants. Deze verzamelde gebruikerservaringen kunnen jou helpen om een geïnformeerde keuze te maken over Exact Online.

Introductie tot Exact Online

Exact biedt financiële software die zowel kleine als grote bedrijven ondersteunt. Het primaire doel van Exact Online is het verschaffen van accurate financiële gegevens om tijdige en correcte zakelijke beslissingen te faciliteren. Deze toekomstgerichte software helpt je jouw zakelijke doelstellingen te bereiken. Opgericht in 1984 door zes studenten die de kansen in automatisering zagen, is Exact tegenwoordig een leidende naam in financiële en bedrijfssoftware met meer dan 550.000 tevreden gebruikers wereldwijd. Exact Online biedt een flexibel basispakket dat kan worden aangevuld met extra modules naar behoefte, om zo de administratie te optimaliseren tegen beheersbare kosten.

De Betrouwbaarheid van Exact Online

Met een gebruikersbasis in meer dan 100 landen, vertrouwen duizenden bedrijven op Exact Online voor hun financiële administratie. Exact maakt gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie om de efficiëntie van je bedrijfsvoering voortdurend te verbeteren. Met meer dan 35 jaar ervaring blijft Exact innoveren. Hun software is cruciaal voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering. De klantenservice is 24/7 beschikbaar, evenals online support portals met antwoorden, handleidingen, en instructievideo's. Daarnaast biedt Exact een breed scala aan trainingen en e-learnings om je kennis te vergroten.

Klantenservice en Ondersteuning

Met een team van 1.850 specialisten staat Exact Online klaar om je te ondersteunen, dag en nacht. Voor vragen kun je terecht in het uitgebreide online support portal. Voor direct contact is er de mogelijkheid om te bellen of het contactformulier te gebruiken. Exact Online is ook actief op diverse sociale media, waar je vragen kunt stellen via platforms als Facebook en Twitter.

Deel Jouw Exact Online Ervaring

Heb je ervaring met Exact Online? Jouw feedback is waardevol voor potentiële nieuwe gebruikers. Deel je mening over de functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid, en de integratie met andere systemen. Is Exact Online aan te bevelen? Door jouw ervaringen te delen, help je anderen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Reviews over Exact Online
Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
0 beoordelingen
10
Bax-shop logo
Bax-shop
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Exact Online
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
0 beoordelingen
10
Bax-shop logo
Bax-shop
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Exact Online een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Exact Online. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Exact Online zouden bestellen.

In welke sectoren is Exact Online actief?

Exact Online is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals boekhouding en administratie.

Ik heb de beoordelingen van Exact Online goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Exact Online gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Exact Online geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Exact Online u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie