Dierenapotheek logo

Dierenapotheek reviews en ervaringen

Dierenapotheek reviews en ervaringen
1178
Dierenapotheek logo
Website
Dierenapotheek

Recensies en Gebruikerservaringen van Dierenapotheek

Als trotse bezitter van één of meer huisdieren wil je uiteraard alleen het beste voor je dierelijke vrienden, vooral als het aankomt op producten die hun gezondheid betreffen. Je zoektocht naar kwaliteitsproducten heeft je bij Dierenapotheek.nl gebracht, de toonaangevende online aanbieder van dierengeneesmiddelen en gerelateerde producten. Het is vanzelfsprekend dat je alleen producten wilt aanschaffen die effectief en veilig zijn. Daarom is het logisch dat je meer over Dierenapotheek wilt weten voordat je een aankoop doet. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres, want wij bieden je een platform waar je de ervaringen van andere klanten met Dierenapotheek kunt lezen. Ontdek hun beoordelingen en beslis of Dierenapotheek het bedrijf is waarbij jij wilt winkelen. Daarbij hebben we ook wat informatie over Dierenapotheek verzameld om je keuze nog makkelijker te maken! Heb jij al ervaring met Dierenapotheek? Laat dan ook jouw review achter!

Over Dierenapotheek

Dierenapotheek.nl is de online bestemming voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en speciaalvoer voor jouw hond, kat, konijn, paard, vis, knaagdier of vogel. De oprichter van Dierenapotheek heeft jarenlang een eigen dierenartspraktijk geleid voordat hij in 2012 de digitale stap zette. Zijn missie is klanten het gemak te bieden van het online vinden van topkwaliteit producten, gecombineerd met betrouwbare informatie. Bijna alle producten worden geleverd met bijsluiters, er is een uitgebreide kennisbank beschikbaar, en er wordt benadrukt dat zelfdiagnose nooit een vervanging is voor professioneel advies van een dierenarts. Dierenapotheek legt ook duidelijk uit hoe bepaalde aandoeningen voorkomen kunnen worden.

Waarom kiezen voor Dierenapotheek

Kiezen voor Dierenapotheek betekent kiezen voor het online winkelgemak met de deskundigheid van een echte dierenarts. Dierenapotheek zet zich in om de gezondheid van jouw huisdier optimaal te houden. Bestellingen boven €49,50 worden gratis bezorgd in Nederland en België. Met een assortiment van meer dan 2.000 producten, uitgebreide informatiebronnen op de website en een forum voor direct contact met andere dierenliefhebbers is Dierenapotheek een volledige service. De snelle dagelijkse verzending op werkdagen zorgt ervoor dat je bestelling snel thuiskomt.

Is Dierenapotheek betrouwbaar?

Gezien de oprichter zijn achtergrond als dierenarts, kun je erop vertrouwen dat Dierenapotheek deskundigheid en een oprecht hart voor dieren heeft. Met een klantbeoordeling van 9 uit 10 sterren staat Dierenapotheek sterk. Betalen kan via veilige methoden zoals iDEAL, Mastercard, Maestro, Bancontact of een bankoverschrijving.

Klantenservice en Klachten

Voor vragen staat de klantenservice klaar, bereikbaar via telefoon of e-mail. Ook kun je contact opnemen via de supportfunctie op de website. Hetzelfde geldt voor het indienen van klachten. Bij een klacht wordt gevraagd om via e-mail een foto mee te sturen. Producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongebruikt; hierbij zijn de kosten voor de retourzending voor jou.

Deel Jouw Beoordeling

Heb je ervaring met Dierenapotheek.nl? We nodigen je uit om je ervaringen hier te delen. Jouw review kan anderen helpen een weloverwogen keuze te maken. Vertel over je bestelling, de productkwaliteit, de klantenservice en meer. Door gedetailleerd te zijn, geef je een helder beeld van Dierenapotheek, en dat is waardevol voor iedereen. Dank je wel!

Reviews over Dierenapotheek
Gerelateerde bedrijven
Bodygymshop logo
Bodygymshop
3 beoordelingen
8,8
Body-supplies logo
Body-supplies
3 beoordelingen
6
Naturaplaza logo
Naturaplaza
1 beoordeling
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Dierenapotheek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bodygymshop logo
Bodygymshop
3 beoordelingen
8,8
Body-supplies logo
Body-supplies
3 beoordelingen
6
Naturaplaza logo
Naturaplaza
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierenapotheek een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Dierenapotheek. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Dierenapotheek zouden bestellen.

In welke sectoren is Dierenapotheek actief?

Dierenapotheek is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals apotheken en drogisterijen.

Ik heb de beoordelingen van Dierenapotheek goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Dierenapotheek gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Dierenapotheek geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Dierenapotheek u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie