CIVAS Opleidingen logo

CIVAS Opleidingen reviews en ervaringen

CIVAS Opleidingen reviews en ervaringen
1136
CIVAS Opleidingen logo
Website
CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen reviews

rn

Zoek je naar een flexibele manier om jezelf te ontwikkelen naast je werk door middel van thuisstudie? Mogelijk ben je CIVAS Opleidingen al tegengekomen. Gespecialiseerd in thuisstudies gericht op zorg, psychologie en pedagogiek, vraag je je misschien af hoe betrouwbaar ze zijn. Wij bieden inzicht in hun betrouwbaarheid en klantbelevingen, gebaseerd op beoordelingen van zowel ons team als gebruikers. Ben je klant? Deel je ervaring en help anderen met jouw recensie!

rn

CIVAS Opleidingen ervaringen

rn

Na een grondige evaluatie door ons team, blijkt CIVAS Opleidingen, met meer dan 15 jaar ervaring en KvK registratie, gespecialiseerd in het bieden van zorggerelateerde thuisstudies. Vanuit hun oorsprong als instituut voor complementair medisch onderwijs, bieden ze nu meer dan 100 opleidingen aan. Gevestigd in Haarlem, staat een deskundig team klaar om via mail of telefoon ondersteuning te bieden aan hun studenten.

rn

Hun website is niet alleen veilig maar ook gebruiksvriendelijk, met directe zoekmogelijkheden naar de opleiding van jouw voorkeur, gefilterd op niveau en studieduur.

rn

Over CIVAS Opleidingen

rn

Met 15+ jaar ervaring en diversiteit in opleidingen van therapeut tot kinderpsycholoog of diëtist, speelt CIVAS Opleidingen in op de behoefte aan persoonlijke en carrièreontwikkeling, met meer dan 100 opleidingen in hun portefeuille.

rn

Meer dan 100 opleidingen

rn

Als gegroeid opleidingsinstituut biedt CIVAS een ruim aanbod zorggerelateerde opleidingen, geschikt voor zowel schoolverlaters als carrièreswitchers, gericht op zowel persoonlijke als professionele groei.

rn

Service van CIVAS Opleidingen

rn

Bij hun uitgebreide helpdesk kun je terecht voor al je vragen via telefoon en e-mail, voor zowel specifieke opleidingsvragen als advies op maat.

rn

Betalingsmogelijkheden

rn

CIVAS Opleidingen biedt flexibele betalingsmethoden, van iDeal tot factuurbetaling, en zelfs automatische incasso.

rn

Gebruiksvriendelijkheid

rn

De website van CIVAS Opleidingen is efficiënt en veilig, met makkelijke navigatie naar meer dan 100 opleidingen en een uitgebreide FAQ-sectie, aangetoond door het SSL-TLC-certificaat.

rn

Is CIVAS Opleidingen betrouwbaar?

rn

CIVAS Opleidingen heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor thuisstudie, ondersteund door hun transparante website, KvK-registratie, en het gebruik van geverifieerde betalingsmethoden. Hun lange ervaring en positieve klantreviews versterken dit beeld.

rn

Bijzonderheden CIVAS Opleidingen

rn

Kenmerkend voor CIVAS is hun groei van complementair medisch onderwijs naar een volwaardig opleidingsinstituut met een breed aanbod en ondersteuning voor studenten, inclusief proeflessen om de juiste studiekeuze te bepalen.

rn

Contact opnemen met CIVAS Opleidingen

rn

Voor contact met CIVAS is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk, en voor persoonlijk contact kun je op afspraak in Haarlem terecht.

rn

Klantenservice en klachten

rn

Met een deskundige helpdesk staat CIVAS Opleidingen klaar om vragen te beantwoorden of klachten te behandelen, via zowel e-mail als telefoon.

rn

Wil jij ook beoordelen?

rn

Als klant van CIVAS Opleidingen, nodigen we je uit je ervaringen te delen. Jouw recensie helpt anderen bij het maken van geïnformeerde beslissingen over CIVAS Opleidingen. Bedankt voor je bijdrage!

Reviews over CIVAS Opleidingen
Gerelateerde bedrijven
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
0 beoordelingen
10
Be2 logo
Be2
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over CIVAS Opleidingen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
0 beoordelingen
10
Be2 logo
Be2
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CIVAS Opleidingen een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over CIVAS Opleidingen. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij CIVAS Opleidingen zouden bestellen.

In welke sectoren is CIVAS Opleidingen actief?

CIVAS Opleidingen is actief in de studie en opleidingen industrie en specifiek in sectoren zoals opleidingen.

Ik heb de beoordelingen van CIVAS Opleidingen goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van CIVAS Opleidingen gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of CIVAS Opleidingen geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van CIVAS Opleidingen u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie