Bristol logo

Bristol reviews en ervaringen

Bristol reviews en ervaringen
366
Bristol logo
Website
Bristol
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen

Overweeg je aankopen bij Bristol? Gaat het om schoenen of kleding? Ontdek hier wat klanten vinden van Bristol's klantenservice, afhandeling van klachten, en productkwaliteit. Vraag je af of goedkope artikelen toch duurzaam zijn? Lees wat anderen zeggen voor je besluit bij Bristol te shoppen.

Over Bristol

Bristol is een belangrijk onderdeel van de Euro Shoe Group, een ervaren familiebedrijf. Met ruim 200 vestigingen in de Benelux en een uitgebreide webshop, staat Bristol dicht bij de klant. De firma prijst zich om verbinding, verantwoordelijkheid, en maatschappelijk verantwoord ondernemen, belovend eerlijke producten tegen eerlijke prijzen te bieden.

Waarom kiezen voor Bristol

Bij Bristol vind je een divers aanbod aan kleding, schoenen en accessoires, waaronder jassen, broeken, eco-artikelen, en werkschoenen gericht op veiligheid. Met afdelingen voor elke leeftijd, sportkleding, en merken als Adidas en Reebok, biedt Bristol kwaliteit voor een goede prijs. Gratis verzenden en eenvoudige retourzendingen maken het shoppen nog aantrekkelijker.

Is Bristol betrouwbaar?

Dankzij jarenlange aanwezigheid en vele filialen heeft Bristol zich bewezen als een betrouwbare partner. Online veiligheid wordt gegarandeerd door SSL-certificatie en kopersbescherming. Klantbeoordelingen tonen aan dat de winkel positief wordt ontvangen, versterkt door de makkelijk toegankelijke klantenservice.

Klantenservice en klachten

Met actieve sociale mediakanalen en winkels in diverse plaatsen, is Bristol altijd bereikbaar. Voor klachten of problemen streeft het bedrijf naar een passende oplossing. Contact opnemen kan via telefoon of e-mail, waarbij snelle reactie de norm is.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met Bristol door een review te schrijven. Of je nu te maken had met klachten of juist een positieve ervaring had, jouw mening helpt anderen in hun keuze voor Bristol.

Reviews over Bristol
Gerelateerde bedrijven
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Ditzo logo
Ditzo
0 beoordelingen
10
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Bristol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hi logo
Hi
0 beoordelingen
10
Ditzo logo
Ditzo
0 beoordelingen
10
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bristol een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bristol. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Bristol zouden bestellen.

In welke sectoren is Bristol actief?

Bristol is actief in de mode industrie en specifiek in sectoren zoals kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb de beoordelingen van Bristol goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Bristol gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Bristol geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Bristol u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie