Banden.nl logo

Banden.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Banden.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1196
Banden.nl logo
Website
banden.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Ervaringen en Beoordelingen van Banden.nl

Zoek je nieuwe banden voor je voertuig? Vergelijk dan eerst prijzen om te besparen. Banden.nl maakt dit mogelijk, en hier vind je reviews en ervaringen over hun diensten. Deze recensies helpen je een beeld te vormen van Banden.nl.

Over Banden.nl

Als prijsvergelijkingsplatform is Banden.nl gespecialiseerd in banden. Het biedt prijsvergelijkingen voor banden, velgen en auto-onderdelen. Lid van het TyreNet netwerk, is Banden.nl actief in Nederland, België, Europa en daarbuiten. Het benadrukt financiële besparing en informatieverstrekking, met testresultaten, koopadviezen en sectornieuws. Volg Banden.nl op sociale media voor updates.

Waarom Banden.nl?

Banden.nl biedt een breed assortiment A-merken zoals Michelin en Continental. Zoek op voertuig- of bandentype, afmetingen, en seizoensvoorkeur. Aankopen gebeuren via partnerwebsites of direct bij Banden.nl, afhankelijk van betalings- en bezorgopties van verkopers. Retourneren is mogelijk binnen veertien dagen.

Is Banden.nl Betrouwbaar?

Ondanks de twijfelachtige reputatie van de auto-industrie, toont Banden.nl tekenen van betrouwbaarheid met veilige betalingen en duidelijke voorwaarden. Hoewel directe bedrijfsgegevens ontbreken, zijn deze te vinden via Tyrenet.nl. Conclusie: Banden.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en Klachten

Voor vragen of problemen, neem contact op via het contactformulier of sociale media. Tyrenet biedt aanvullende contactopties. Klachten indienen kan ook via het formulier, met antwoord binnen veertien dagen. Opgeloste geschillen kunnen naar het ODR platform van de Europese Commissie.

Deel je Beoordeling

Help anderen door je ervaring met Banden.nl te delen. Beoordeel gebruiksgemak, aanbod, klantenservice en algehele tevredenheid. Zou je Banden.nl aanbevelen? Deel je verhaal.

Reviews over Banden.nl
Gerelateerde bedrijven
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
1 beoordeling
10
Tirendo logo
Tirendo
1 beoordeling
9
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
3 beoordelingen
7,8
8,5
100% zou opnieuw kopen
Goede kwaliteit

Recent heb ik 4 banden gekocht en deze werden slechts een paar dagen na de bestelling geleverd. De service was werkelijk uitstekend en de banden zijn van geweldige kwaliteit voor de prijs die ik betaald heb!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jacob V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Banden.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
1 beoordeling
10
Tirendo logo
Tirendo
1 beoordeling
9
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
3 beoordelingen
7,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Banden.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Banden.nl. Hun gemiddelde score is 8,5 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Banden.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Banden.nl actief?

Banden.nl is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals banden.

Ik heb de beoordelingen van Banden.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Banden.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Banden.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Banden.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie