AVS4You logo

AVS4You reviews en ervaringen

AVS4You reviews en ervaringen
463

Reviews en Ervaringen bij AVS4You

Ben je van plan iets te kopen bij AVS4You, maar twijfel je over de kwaliteit? De ervaringen van eerdere klanten kunnen je helpen een beter inzicht te krijgen in wat je van AVS4You kunt verwachten. We hebben relevante informatie over het bedrijf verzameld en klantenbeoordelingen en reviews over hun service en producten onderzocht om je te ondersteunen in je beslissingsproces.

Over AVS4You

AVS4YOU.com is een initiatief van Online Media Technologies Ltd., gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Sinds de oprichting in 2004 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een vooraanstaande ontwikkelaar van software voor de verwerking van digitale video en multimedia. Met de tools van AVS4YOU kun je performante bewerkingen uitvoeren, zoals het rippen, converteren en bewerken van audio-/videobestanden, dvd's branden, beltonen creëren, video's uploaden naar mobiele apparaten en draagbare spelers, en meer.

Met de aankoop en registratie op AVS4You krijg je tevens gratis toegang tot alle andere producten, wat je in staat stelt om deze software te installeren en gebruiken met hetzelfde serienummer zonder aanvullende kosten of beperkingen.

Waarom kiezen voor AVS4You

AVS4You biedt haar software aan via twee abonnementstypen. Met het jaarabonnement kun je een jaar lang ongelimiteerd alle software van AVS4YOU gebruiken. Na afloop van dit jaar beslis je zelf of je je licentie wilt verlengen of beëindigen. Momenteel is dit abonnement beschikbaar voor $39, in plaats van de reguliere $69.

Het onbeperkte abonnement staat je toe eenmalig te betalen voor levenslang gebruik, zonder verplichte verlengingskosten. Deze licentie is verkrijgbaar voor $59, afgeprijsd van de gebruikelijke $199.

Is AVS4You betrouwbaar?

AVS4YOU geniet overwegend hoge waarderingen van gebruikers, wat aanduidt dat klanten in het algemeen zeer tevreden zijn met hun aankopen. Klanten prijzen vaak de kwaliteit van de video-editor en de uitmuntende klantenservice. AVS4YOU heeft een reputatie als een van de beste sites voor audioconversie en heeft in de loop der jaren meerdere awards ontvangen voor hun softwareproducten.

Klantenservice en klachten

AVS4You biedt alle klanten toegankelijke klantenservice voor vragen of opmerkingen. Bij je eerste contact via het Online Support Systeem word je geregistreerd en ontvang je een automatisch gegenereerd wachtwoord per e-mail. Dit e-mailadres en wachtwoord gebruik je bij elke toegang tot het ondersteuningssysteem.

De ondersteuningsdienst is gratis voor alle geregistreerde gebruikers van AVS4YOU-programma's voor de duur van de aangeschafte licentie, of deze nu jaarlijks of onbeperkt is. Zelfs niet-geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen over de softwareaankoop en andere onderwerpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je een abonnement bij AVS4You en ervaring met het gebruik van hun softwareprogramma's? Veel mensen zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de software en dienstverlening. Deel daarom je beoordeling.

Reviews over AVS4You
Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over AVS4You
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UPC logo
UPC
0 beoordelingen
10
SeniorenGeluk logo
SeniorenGeluk
0 beoordelingen
10
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AVS4You een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over AVS4You. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij AVS4You zouden bestellen.

In welke sectoren is AVS4You actief?

AVS4You is actief in de software en programmas industrie en specifiek in sectoren zoals overige software en programmas.

Ik heb de beoordelingen van AVS4You goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van AVS4You gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of AVS4You geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van AVS4You u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie