Weight Watchers logo

Weight Watchers reviews en ervaringen

Weight Watchers reviews en ervaringen
26
Weight Watchers logo
Website
Weight Watchers

Ervaringen met Weight Watchers: Reviews en Beoordelingen

Weight Watchers staat wereldwijd bekend als een toonaangevend afvalprogramma en heeft al miljoenen mensen geholpen hun gewichtsverlies doelen te bereiken. Het eenvoudig te volgen programma is zowel online als via de app beschikbaar. Overweeg je deel te nemen, maar twijfel je nog? Ontdek in onze reviews wat anderen vinden van het Weight Watchers programma en of het ook iets voor jou kan zijn. Deze ervaringen bieden een helder beeld van wat je kunt verwachten.

De Oorsprong van Weight Watchers

In 1963 kwam Jean Nidetch, een Amerikaanse uit Queens, New York, op het idee voor Weight Watchers. Ze startte meetings voor wie wilde afvallen. In een groep bespraken de deelnemers hun uitdagingen en deelden ze recepten en tips, wat bijdroeg aan wederzijdse motivatie en steun.

Hoe werkt Weight Watchers precies?

Weight Watchers gebruikt een uniek puntenstelsel genaamd Smart Points om voedingswaarden te scoren op basis van calorieën, suikers, verzadigde vetten en proteïnen. Meer suiker betekent meer punten. Je kiest uit de voedingsplannen paars, groen, of blauw, aangepast aan jouw persoonlijke informatie zoals geslacht en gewicht, die bepaalt hoeveel punten je mag consumeren. Extra punten zijn beschikbaar voor speciale gelegenheden. Je houdt punten bij in een digitale logboek. Groepsbijeenkomsten, zowel offline als online, blijven een essentieel onderdeel van Weight Watchers voor motivatie en steun. Beweging wordt ook beloond met Active Points. Om aan online diensten deel te nemen, sluit je een abonnement af. Producten zoals kookboeken en keukenhulpjes zijn tevens via de website verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor Weight Watchers?

Weight Watchers maakt het makkelijk je voedselinname en punten bij te houden, waarbij het systeem je stimuleert tot bewust eten. Speciale producten zijn niet nodig; het plan werkt met gewone supermarktproducten, al zijn er hulpmiddelen beschikbaar om het punten tellen te vergemakkelijken. Met de app scan je gemakkelijk producten om punten te noteren. Op het Connect platform deel je ervaringen, tips, recepten en motivatiefoto's met de community. Volg het programma volledig online of kies voor aanvullende coachbegeleiding en fysieke workshops.

Is Weight Watchers te vertrouwen?

Als wereldwijde organisatie met meer dan 40 jaar bestaan heeft Weight Watchers bewezen een effectieve methode te bieden voor gewichtsverlies. Sinds de eerste Nederlandse cursus in 1974 zijn de bijeenkomsten alleen maar gegroeid, met meer dan 400 wekelijkse meetings landelijk.

Klantenservice en Klachten bij Weight Watchers

Weight Watchers Nederland is gevestigd in Breda, met een klantenservice bereikbaar op werkdagen via telefoon of e-mail. Een uitgebreide FAQ is beschikbaar online voor snel antwoord op veelgestelde vragen.

Deel Jouw Ervaring met Weight Watchers

Heb jij ervaring met het Weight Watchers online programma? Deel jouw mening in een review. Is afvallen gelukt? Hoe vond je de service? Beveel je Weight Watchers aan? Jouw feedback helpt anderen bij het kiezen uit het toenemende aanbod van online afslankprogramma’s.

Reviews over Weight Watchers
Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
1 beoordeling
8,5
Topvitamins logo
Topvitamins
1 beoordeling
9,5
Plent.nl logo
Plent.nl
2 beoordelingen
9,3
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Weight Watchers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
1 beoordeling
8,5
Topvitamins logo
Topvitamins
1 beoordeling
9,5
Plent.nl logo
Plent.nl
2 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weight Watchers een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Weight Watchers. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Weight Watchers zouden bestellen.

In welke sectoren is Weight Watchers actief?

Weight Watchers is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb de beoordelingen van Weight Watchers goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Weight Watchers gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Weight Watchers geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Weight Watchers u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie