Optimaformula.nl logo

Optimaformula.nl reviews en ervaringen

Optimaformula.nl reviews en ervaringen
578
Optimaformula.nl logo
Website
Optimaformula.nl

Reviews en ervaringen Optimaformula.nl

Op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen of CBD-olie? Ontdek snel wat klanten zeggen over Optimaformula.nl. Hier lees je echte reviews en beoordelingen die je helpen een weloverwogen besluit te nemen over deze webshop.

Over Optimaformula.nl

Vanuit een natuurgeneeskundige praktijk opgestart, is Optimaformula.nl, onderdeel van Optima Health VOF, uitgegroeid tot specialist in supplementen en CBD-olie. Met een nadruk op kwaliteit, onderzoekt het bedrijf haar producten grondig, inclusief een eigen merk, OptimaCBD, dat erkend is met een Careality award. Optimaformula.nl streeft naar verbetering van levenskwaliteit, steunend op wetenschappelijk onderzoek.

Waarom kiezen voor Optimaformula.nl?

Optimaformula.nl staat garant voor kwaliteit. Het ruime assortiment, waaronder cannabinoïden, supplementen, etherische oliën, bevat ook services als online consulten en Covid-19 testkits. Geniet van gratis levering vanaf 50 euro en snelle verzending, met een retourrecht van 14 dagen na aankoop.

Is Optimaformula.nl betrouwbaar?

Geworteld in een bestaande natuurgeneeskundige praktijk, bewijst Optimaformula.nl haar betrouwbaarheid. De webshop voldoet volledig aan de regelgeving met duidelijk zichtbare bedrijfsinformatie, beveiligde betalingen, en toegankelijke klantenservice. Het bedrijf is ook actief op diverse social media, wat de betrouwbaarheid verder onderstreept.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of klachten over producten, levering of andere zaken staat de klantenservice van Optimaformula.nl voor je klaar. Bereikbaar via e-mail, contactformulier, social media of telefoon binnen kantooruren, ze behandelen klachten met de belofte binnen twee werkdagen te reageren. Onopgeloste zaken kunnen naar de online geschillenbeslechting van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Optimaformula.nl, bijvoorbeeld met hun supplementen of CBD-olie? Wij en toekomstige klanten zijn benieuwd naar jouw mening. Deel jouw review en ervaringen hier en draag bij aan de keuze van anderen.

Reviews over Optimaformula.nl
Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
1 beoordeling
8,5
Topvitamins logo
Topvitamins
1 beoordeling
9,5
Plent.nl logo
Plent.nl
2 beoordelingen
9,3
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Optimaformula.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
1 beoordeling
8,5
Topvitamins logo
Topvitamins
1 beoordeling
9,5
Plent.nl logo
Plent.nl
2 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Optimaformula.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Optimaformula.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Optimaformula.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Optimaformula.nl actief?

Optimaformula.nl is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb de beoordelingen van Optimaformula.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Optimaformula.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Optimaformula.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Optimaformula.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie