NHA logo

NHA reviews en ervaringen

NHA reviews en ervaringen
109

Reviews en Ervaringen NHA

De wens om jezelf verder te ontwikkelen door studie blijft waardevol. NHA staat in Nederland bekend als een leidende organisatie in thuiscursussen en -opleidingen, met meer dan 85 jaar ervaring en meer dan 2 miljoen deelnemers. Als erkende opleider door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, garandeert NHA de kwaliteit van haar cursussen en opleidingen. Ontdek via de reviews en beoordelingen van studenten of NHA de juiste keuze is voor jouw studie of cursus.

Over NHA

Met een geschiedenis van meer dan 85 jaar, richtte een onderwijzer NHA op met het doel om kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar te maken. Deze missie leeft voort, met NHA als prominente aanbieder van thuisstudies. NHA biedt niet alleen erkende diploma's maar ook diverse cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief VMBO/HAVO/VWO, MBO en HBO opleidingen, taalcursussen en beroepscursussen.

Waarom NHA?

De lange staat van dienst van NHA getuigt van ervaring, kwaliteit en tevredenheid onder studenten, wat blijkt uit onafhankelijke onderzoeken. Met een hoge slagingspercentage en garantie op geld-terug bij niet slagen, biedt NHA een aantrekkelijk leertraject. Daarnaast profiteer je van een proefperiode van 15 dagen, studeren in eigen tempo en persoonlijke begeleiding, wat studie flexibel en toegankelijk maakt.

Is NHA Betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van NHA wordt onderschreven door de lange historie, erkenning door de Nederlandse overheid en positieve beoordelingen over begeleiding en inhoud. Ondanks enkele negatieve recensies, heerst er een algemeen positieve indruk over NHA’s betrouwbaarheid en kwaliteit in onderwijs.

Klantenservice en Klachten

De bereikbaarheid en responsiviteit van de klantenservice, samen met de efficiënte klachtenafhandeling, onderstrepen de betrouwbaarheid en kwaliteit van NHA. Met ruime openingstijden en diverse contactopties, toont NHA een sterke toewijding aan klanttevredenheid.

Deel Jouw Ervaringen met NHA

Je ervaringen met NHA zijn waardevol voor anderen. Door jouw review te delen, draag je bij aan een transparant beeld over de kwaliteit en service van NHA. Help anderen een geïnformeerde keuze te maken door jouw ervaringen te delen.

Reviews over NHA
Gerelateerde bedrijven
Bedrijfsplantraining logo
Bedrijfsplantraining
1 beoordeling
9
Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
8
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over NHA
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bedrijfsplantraining logo
Bedrijfsplantraining
1 beoordeling
9
Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
8
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NHA een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over NHA. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij NHA zouden bestellen.

In welke sectoren is NHA actief?

NHA is actief in de studie en opleidingen.

Ik heb de beoordelingen van NHA goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van NHA gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of NHA geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van NHA u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie