Lot of Happiness logo

Lot of Happiness reviews en ervaringen

Lot of Happiness reviews en ervaringen
549
Lot of Happiness logo
Website
Lot of Happiness
Categorie
Goede doelen

Ontdek Lot of Happiness: Win én Draag Bij aan Een Goed Doel

Droom je ervan om de loterij te winnen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor kinderen in nood? Lot of Happiness maakt deze unieke combinatie mogelijk. Voordat je echter besluit een lot te kopen, wil je natuurlijk weten of dit bedrijf betrouwbaar is. Ontdek in dit artikel alles over Lot of Happiness en lees de ervaringen van klanten om een geïnformeerde keuze te maken.

Over Lot of Happiness

Lot of Happiness zet zich in voor kinderen die in Nederland en daarbuiten een uitdagend leven leiden, door ziekte, gebrek aan groeimogelijkheden of een onveilige thuissituatie. Deze loterij streeft ernaar kinderen een hoopvolle toekomst te bieden door het steunen van goede doelen gericht op gezondheid, groei, veiligheid en gelijke kansen. Als zelfstandige loterijorganisatie, onderdeel van Fairshare Nederland opgericht in 2015, financiert Lot of Happiness vele goede doelen met de opbrengsten van verkochte loten, waardoor deelnemers niet alleen kans maken op geweldige prijzen maar tegelijkertijd bijdragen aan een nobel doel.

Waarom Kiezen Voor Lot of Happiness?

Lot of Happiness maakt het steunen van goede doelen niet alleen zinvol, maar ook leuk en eenvoudig. Schrijf je in op de website, kies een goed doel en ontvang je unieke lotnummer per e-mail. Elke trekking kost €12,5 per lot, waarvan de helft direct naar jouw gekozen goede doel gaat. Je maakt vier keer per jaar en eens per maand kans op mooie prijzen, met trekkingen gepland op de tweede en vierde maandag van specifieke maanden.

Betrouwbaarheid van Lot of Happiness

Is Lot of Happiness te vertrouwen? Onderzoek en feedback op onafhankelijke platforms tonen aan dat het bedrijf zeer positief wordt beoordeeld voor zijn originele concept. In 2020 won Lot of Happiness zelfs een award voor Beste Goede Doelen Website, wat de betrouwbaarheid alleen maar versterkt.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen staat de uitgebreide FAQ-pagina voor je klaar. Mocht je het antwoord daar niet vinden, dan staat de klantenservice telefonisch of via e-mail van maandag tot vrijdag voor je klaar. Lot of Happiness is ook actief op sociale media, waaronder Facebook, Instagram en Twitter.

Deel Jouw Ervaringen met Lot of Happiness

Ben je enthousiast over je ervaring met Lot of Happiness, of heb je juist kritische feedback? We horen graag van je! Deel je beoordeling hier en help anderen een weloverwogen beslissing te nemen over het kopen van een lot bij Lot of Happiness.

Reviews over Lot of Happiness
Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
0 beoordelingen
10
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
0 beoordelingen
10
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Lot of Happiness
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
0 beoordelingen
10
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
0 beoordelingen
10
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lot of Happiness een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lot of Happiness. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Lot of Happiness zouden bestellen.

In welke sectoren is Lot of Happiness actief?

Lot of Happiness is actief in de goede doelen.

Ik heb de beoordelingen van Lot of Happiness goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Lot of Happiness gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Lot of Happiness geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Lot of Happiness u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie