DrogisterijPlus logo

DrogisterijPlus reviews en ervaringen

DrogisterijPlus reviews en ervaringen
408
DrogisterijPlus logo
Website
DrogisterijPlus

Ontdek de Ervaringen met DrogisterijPlus

Online winkelen voor persoonlijke verzorgingsproducten biedt gemak en keuzevrijheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online drogist, heb je wellicht DrogisterijPlus overwogen. Is DrogisterijPlus een webshop waarop je kunt vertrouwen? Wij bieden inzicht in het bedrijf en zijn werkwijze, versterkt door klantrecensies en ervaringen. Ontdek hoe voorgaande klanten de service, levertijd, en klantondersteuning van DrogisterijPlus hebben ervaren. Overweeg jij DrogisterijPlus voor je volgende aankoop? Hier vind je alles wat je moet weten. En als je al ervaring met hen hebt, deel dan jouw beoordeling voor toekomstige klanten!

Over DrogisterijPlus

DrogisterijPlus onderscheidt zich als jouw online drogist met een uitgebreid assortiment in persoonlijke verzorging. Vanuit het comfort van je huis kun je gemakkelijk producten aanschaffen voor zowel uiterlijke als innerlijke verzorging. Gevestigd in Zaandam, biedt DrogisterijPlus een variëteit van producten zoals babyverzorging, vrouwelijke hygiëne, en zelfs huishoudelijke artikelen, naast vele andere categorieën.

Waarom Kiezen voor DrogisterijPlus?

DrogisterijPlus maakt online winkelen aantrekkelijk door zijn brede assortiment van topmerken en aantrekkelijke aanbiedingen. Met een account kun je eenvoudig vorige bestellingen inzien, wat behulpzaam kan zijn voor toekomstige aankopen. Profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven de 60 euro en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen via de nieuwsbrief.

De Betrouwbaarheid van DrogisterijPlus

DrogisterijPlus biedt aanlokkelijke services zoals een nieuwsbrief voor aanbiedingen, de mogelijkheid om een verlanglijstje te creëren, en veilige leveringen met Track & Trace. Betalen kan via veilige, bekende betaalmethoden, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

DrogisterijPlus is via e-mail beschikbaar voor vragen of klachten. Schade aan producten moet binnen twee dagen worden gemeld. Klanten hebben 14 dagen de tijd om producten te retourneren zonder opgave van reden, waarbij de retourkosten voor de klant zijn. Retouren kunnen worden aangemeld via het contactformulier op de website onder 'Retourneren'.

Deel Jouw Beoordeling

Heb jij ervaringen met DrogisterijPlus? Wij horen graag over de levertijd, klantenservice, afhandeling van problemen, aanbiedingen en kwaliteit van de producten. Jouw review helpt anderen bij het maken van een keuze. Deel daarom jouw verhaal en draag bij aan de gemeenschap.

Reviews over DrogisterijPlus
Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over DrogisterijPlus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DrogisterijPlus een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over DrogisterijPlus. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij DrogisterijPlus zouden bestellen.

In welke sectoren is DrogisterijPlus actief?

DrogisterijPlus is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals apotheken en drogisterijen.

Ik heb de beoordelingen van DrogisterijPlus goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van DrogisterijPlus gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of DrogisterijPlus geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van DrogisterijPlus u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie